Wandel gezond, heel Peel en Maas rond

Iedereen kent de vrolijke, zomerse vakantiesfeer tijdens de feestelijke intocht van de lopers in Panningen op de laatste dag. De Jeugdvierdaagse Peel & Maas is een fenomeen dat een plaatsje heeft veroverd in het collectieve geheugen van deze regio. Dit jaar vindt de 56e editie Jeugdvierdaagse Peel & Maas plaats van 21 t/m 24 juni 2023.

Routes
Elke dag worden 3 routes (5, 10 en 15 km) uitgezet door de routecommissie. Deelname is mogelijk voor groepen en individuelen. De routes lopen grotendeels over verharde wegen en grind/zandwegen. Alle routes zijn, mede naar aanleiding van feedback afgelopen jaar, opnieuw bekeken en daar waar nodig aangepast.

Dagwandeltocht Peel en Maas
Voor wandelliefhebbers die graag langere afstanden wandelen, organiseren we op zaterdag 24 juni voor iedereen een dagwandeltocht met als afstanden: 5, 10, 15, 25 of 40 km. Deelnemers aan de jeugdvierdaagse mogen zonder extra kosten deelnemen aan de 25 of 40 km wandeltocht. Graag wel even kenbaar maken bij de (voor)inschrijving.

Voorinschrijving
Op woensdag 24 mei is het mogelijk om je alvast in te schrijven. Je bent van harte welkom tussen 19.00 uur en 20.30 uur bij café Tinus (Markt 132 in Panningen) of Cederstraat 4 in Maasbree. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor de 4 dagen mits ingeschreven vóór 25 mei 2023, na deze datum bedraagt het inschrijfgeld € 6,00.

Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven via deze website of je in te schrijven op de eerste dag van de Jeugdvierdaagse Peel & Maas.