Wandel gezond, heel Peel en Maas rond

Over acht weken vindt de Rabobank Jeugdvierdaagse weer plaats. Vanaf woensdag 19 juni is het weer mogelijk om 4 dagen te wandelen door de gemeente Peel en Maas.

Start en finish
De vierdaagse start, in verband met de werkzaamheden aan het Wilhelminaplein, vanaf de parkeerplaats Ringovenpark aan de Kerkstraat. Het startbureau is gevestigd in café Dotje (Markt 15). Het startbureau is op woensdag geopend vanaf 15.00 uur, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur. Op zaterdag is het startbureau al vanaf 07.00 uur geopend.

Routes
Elke dag worden 3 routes (5, 10 en 15 km) uitgezet door de routecommissie. Deelname is mogelijk voor groepen en individuelen. De routes lopen grotendeels over verharde wegen en grind/zandwegen. De routes van de eerste twee dagen zijn geheel vernieuwd. Alle routes hebben onderweg een rustplaats waar iedere deelnemer een gratis versnapering krijgt aangeboden.

Dagwandeltocht Peel en Maas
Voor wandelliefhebbers die graag langere afstanden wandelen, organiseren we op zaterdag 22 juni voor iedereen een dagwandeltocht met als afstanden: 5, 10, 15, 25 of 40 km. Deelnemers aan de jeugdvierdaagse mogen zonder extra kosten deelnemen aan de 25 of 40 km wandeltocht. Graag wel even kenbaar maken bij de (voor)inschrijving.

Voorinschrijving
Op woensdag 22 en donderdag 23 mei is het mogelijk om je alvast in te schrijven. Op beide dagen ben je, tussen 19.00 uur en 20.30 uur, welkom op Beatrixstraat 10 in Panningen of Cederstraat 4 in Maasbree. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50 voor de 4 dagen mits ingeschreven vóór 24 mei 2019, na deze datum bedraagt het inschrijfgeld € 5,00.

Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven via deze website of je in te schrijven op de eerste dag van de Rabobank Jeugdvierdaagse.

24 april 2019 nieuws
Share: