Wandel gezond, heel Peel en Maas rond

Iedereen kent de vrolijke, zomerse vakantiesfeer tijdens de feestelijke intocht van de lopers in Panningen op de laatste dag. De Jeugdvierdaagse Peel & Maas is een fenomeen dat een plaatsje heeft veroverd in het collectieve geheugen van deze regio. Dit jaar vindt de 55e editie Jeugdvierdaagse Peel & Maas plaats van 22 t/m 25 juni 2022.

Nieuwe Start- en finishlocatie / startbureau
De vierdaagse start dit jaar vanaf een nieuwe locatie te weten het Wilhelminapark in Panningen, de parkeerplaats achter het Huis van de Gemeente.

Het startbureau is eveneens op een nieuwe locatie te vinden en wel in het Huis van de Gemeente (de ingang wordt duidelijk aangegeven). Het startbureau is op woensdag geopend vanaf 15.00 uur, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur. Op zaterdag is het startbureau al vanaf 07.15 uur geopend.

Routes
Elke dag worden 3 routes (5, 10 en 15 km) uitgezet door de routecommissie. Deelname is mogelijk voor groepen en individuelen. De routes lopen grotendeels over verharde wegen en grind/zandwegen. De routes van de eerste twee dagen zijn geheel vernieuwd. Alle routes hebben onderweg een rustplaats waar iedere deelnemer een gratis versnapering krijgt aangeboden.

Dagwandeltocht Peel en Maas
Voor wandelliefhebbers die graag langere afstanden wandelen, organiseren we op zaterdag 22 juni voor iedereen een dagwandeltocht met als afstanden: 5, 10, 15, 25 of 40 km. Deelnemers aan de jeugdvierdaagse mogen zonder extra kosten deelnemen aan de 25 of 40 km wandeltocht. Graag wel even kenbaar maken bij de (voor)inschrijving.

Voorinschrijving
Op dinsdag 17 en woensdag 18 mei is het mogelijk om je alvast in te schrijven. Op beide dagen ben je, tussen 19.00 uur en 20.30 uur, welkom op Beatrixstraat 10 in Panningen of Cederstraat 4 in Maasbree. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor de 4 dagen mits ingeschreven vóór 20 mei 2022, na deze datum bedraagt het inschrijfgeld € 6,00.

Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven via de website (jeugdvierdaagsepeelenmaas.nl) of je in te schrijven op de eerste dag van de Jeugdvierdaagse Peel & Maas.