Wandel gezond, heel Peel en Maas rond

Over een kleine 2 weken vindt de Jeugdvierdaagse Peel en Maas plaats. Vanaf woensdag 21 juni is het weer mogelijk om 4 dagen te wandelen door de gemeente Peel en Maas.

Start en finish
De vierdaagse start dit jaar, net als vorig jaar, vanaf het Wilhelminapark en de parkeerplaats achter het Huis van de Gemeente.
Het startbureau is te vinden in het Huis van de Gemeente (de ingang wordt ter plaatse aangegeven). Het startbureau is op woensdag geopend vanaf 15.00 uur, donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur. Op zaterdag is het startbureau al vanaf 07.15 uur geopend.

Routes
Elke dag worden 3 routes (5, 10 en 15 km) uitgezet door de routecommissie. Deelname is mogelijk voor groepen en individuelen. De routes lopen grotendeels over verharde wegen en grind/zandwegen. Alle routes hebben onderweg een rustplaats waar iedere deelnemer een gratis versnapering krijgt aangeboden.

Dagwandeltocht Peel en Maas
Voor wandelliefhebbers die graag langere afstanden wandelen, organiseren we op zaterdag 24 juni voor iedereen een dagwandeltocht met als afstanden: 5, 10, 15, 25 of 40 km. Deelnemers aan de jeugdvierdaagse mogen zonder extra kosten deelnemen aan de 25 of 40 km wandeltocht.

Inschrijven is nog via onze website (www.jeugdvierdaagsehelden.nl) of schrijf je in op de eerste dag van de Jeugdvierdaagse Peel en Maas.