Wandel gezond heel Peel en Maas rond 

Waar we vorig jaar nog hoogzomerse omstandigheden hadden, waren bij de start van de 57e editie van de Jeugdvierdaagse Peel & Maas blij dat het niet regende. Gelukkig zijn de weergoden de wandelaars goed gezind gebleven.

Rond de 2300 wandelaars hebben 4 dagen heerlijk gewandeld door de gemeente Peel en Maas. Onderweg werden alle wandelaars dagelijks voorzien van een of meerdere versnaperingen.

Op zaterdag 22 juni vond ook weer de dagwandeltocht Peel en Maas plaats. Via mooie routes liepen de wandelaars van de 25 en 40 km via Koningslust, Maasbree en Baarlo weer terug naar Panningen. 

Zaterdagmiddag vertrokken de Jeugdvierdaagse wandelaars voor de laatste wandeling richting de Heldense Bossen. Op de centrale rustplaats, het ‘Alwie Lendersplein’, maken de groepen zich op voor het defilé, met extra versieringen zoals ballonnen en naamborden. De wandelaars, worden begeleid door Fanfare EMM Koningslust en Slagwerkgroep Simul Fortis van Helden naar Panningen. Ook wordt door diverse muziekkorpsen langs de route muziek gemaakt, op deze manier wordt gezorgd voor een mooi schouwspel waar de vele opa’s, oma’s, ouders en belangstellenden langs de route met volle teugen van genoten.  Onder een stralend zonnetje bereikte alle wandelaars de finish op het Wilhelminaplein. 

5 km:   

  1. Un Hert vur Grashook, 
  2. BV Veldhoofstökske Helden
  3. KC Natuurtalent Helden
  4. Berings Gezellig Beringe 
 

10 km:  

  1. Un Hert vur Grashook
  2. KC Avonturier Koningslust
  3. Groep 8 BA De Horizon Grashoek 
 

15 km:  

  1. BS De Groenling Panningen 
  2. OBS FavoRiet Panningen
  3. IKC de Kemp Egchel
 

Jeugdvierdaagse Peel & Maas bedankt iedereen die op een of andere wijze heeft bijgedragen aan het succesvol verloop van deze 57e wandelvierdaagse.  

De 58e editie Jeugdvierdaagse Peel & Maas is in week 25 van 18 t/m 21 juni 2025. 

Tot volgend jaar!!